logo

MOTION BUS CARD

Τέλος στα χάρτινα εισιτήρια περιόδου (7ήμερο & 30ήμερο) από τις 7/1/2018. 

Απόκτησε την MOTION BUS CARD, μια επαναφορτιζόμενη κάρτα στο μέγεθος πιστωτικής, η οποία φορτίζεται με διαφορετικά προϊόντα κομίστρου του ΟΣΕΛ ή άλλων Οργανισμών Συγκοινωνιών των δημοσίων μεταφορών στην Κύπρο, ανάλογα με τις ανάγκες διακίνησης σας.
Κατέβασε το φυλλάδιο της MOTION BUS CARD  

Κατέβασε την εφαρμογή “CYPRUS BUS” της Motion.
Η εφαρμογή MOTION είναι η επίσημη εφαρμογή του ΥΜΕΕ. Παρέχει πληροφορίες σχετικές με τον χρονοπρογραμματισμό των λεωφορείων Παγκύπρια και τον πραγματικό χρόνο άφιξης λεωφορείου σε κάθε στάση.

Google    Apple
 
Περισσότερες πληροφορίες για την MOTION BUS CARD μπορείς να βρεις στο www.motionbuscard.org.cy
 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
Η   απόκτηση  και επαναφόρτιση της MOTION BUS CARD γίνεται στα πιο κάτω σημεία πώλησης του ΟΣΕΛ:
 
ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΔΕΥ - ΠΑΡ
ΩΡΑΡΙΟ
ΣΑΒ - ΚΥΡ
Παντελή Κατελάρη (Πλατεία Σολωμού) 22318120 06:00 - 18:30 07:00 - 15:00
Σταθμός Μακαρίου Σταδίου 22351484 05:45 - 18:30 07:00 - 15:00
Σταθμός Γενικού Νοσοκομείου 22570061 07:00 - 18:30 07:00 - 15:00
Σταθμός Αλάμπρας 22522155 06:00 - 18:30 06:00 - 19:00
Σταθμός Ταμασού 22335115 05:45 - 18:30 10:00 - 18:30
Σταθμός Τεμπριάς 22465546 07:00 - 19:00 07:30 - 11:30** 
** το εκδοτήριο Σταθμού Τεμπριάς λειτουργεί μόνο Σάββατο 07:30 - 11:30. Τις Κυριακές είναι κλειστό. 

Και στην ιστοσελίδα: www.motionbuscard.org.cy (προσεχώς μέσω JCC)

Συχνές Ερωτήσεις / FAQs

Οι προσωποποιημένες κάρτες εκδίδονται στα κατά τόπους εκδοτήρια καρτών με την επίδειξη της Πολιτικής Ταυτότητας / Διαβατηρίου / Πιστοποιητικό Γέννησης ως αποδεικτικό στοιχείο. Θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση που θα σας δώσει ο λειτουργός και να φωτογραφηθείτε επί τόπου για την ολοκλήρωση της έκδοση της κάρτας.
Μπορείτε να εκδώσετε ανώνυμη κάρτα σε όλα τα εκδοτήρια καρτών, χωρίς τα προσωπικά σας στοιχεία.
Χάρτινο εισιτήριο μονής διαδρομής εκδίδει ο οδηγός από την μηχανή τηλεματικής μέσα στο λεωφορείο με την καταβολή του αντίστοιχου ποσού στον οδηγό. Για δικαιούχους έκπτωσης 50% του κομίστρου θα πρέπει να επιδεικνύεται το δικαιολογητικό έκπτωσης στον οδηγό.
Η Χάρτινη Κάρτα Πολλαπλών Διαδρομών θα είναι διαθέσιμη μετά τον Ιανουάριο του 2020.
Η Χάρτινη Κάρτα Πολλαπλών Διαδρομών με 4 διαδρομές θα πωλείται στο λεωφορείο, με την καταβολή του αντίστοιχου ποσού στον οδηγό.
Για Χάρτινες Κάρτες Πολλαπλών Διαδρομών φορτισμένες με 8,10,20 ή 40 διαδρομές θα πωλούνται στα κατά τόπους εκδοτήριο MOTION.
 
Διατίθεται για άτομα που δικαιούνται την έκπτωση 50% στα κόμιστρα με την προσκόμιση της αντίστοιχης ταυτότητας ως αποδεικτικό στοιχείο.
 
Η Χάρτινη Κάρτα Πολλαπλών Διαδρομών δεν επαναφορτίζεται, είναι μίας χρήσης.

 

Όχι δεν επαναφορτίζεται είναι μιας χρήσης.
 
Το Μηνιαίο Μαθητικό εισιτήριο των €10 δεν υπάρχει στο νέο σύστημα, οπόταν ο μαθητής θα συνεχίσει να αγοράζει το Χάρτινο Μαθητικό Μηνιαίο εισιτήριο των €10 από τον οδηγό στο λεωφορείο. 
Εάν επιθυμεί να εκδώσει την MOTION BUS CARD, θα εμπίπτετε στην κατηγορία των ατόμων κάτω των 18 ετών και θα μπορεί να φορτίσει την κάρτα με το Εκπτωτικό Μηνιαίο εισιτήριο των €20 και το Εκπτωτικό Εβδομαδιαίο των €10. 
Η επικύρωση της κάρτας γίνεται κατά την είσοδο σας στο λεωφορείο στο επικυρωτικό μηχάνημα δίπλα από τον οδηγό. 

Τις κάρτες τις επικυρώνουμε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που επιβιβαζόμαστε σε λεωφορείο.

Σε κάθε επιτυχή επικύρωση στα επικυρωτικά των λεωφορείων, εμφανίζεται πράσινο φως και ακούγεται ηχητικό επιτυχούς επικύρωσης. Σε κάθε εσφαλμένη επικύρωση εμφανίζεται κόκκινο φως και ακούγεται ηχητικό ανεπιτυχούς επικύρωσης.

 

 1. Σε όλα τα κατά τόπους εκδοτήρια καρτών
 2. Διαδικτυακά μέσω της JCC στην ιστοσελίδα www.motionbuscard.org.cy (διαθέσιμο μετά τον Ιανουάριο 2020)
Προσωποποιημένη κάρτα:
Για καθημερινούς ή συχνούς χρήστες των Αστικών Συγκοινωνιών.
Επιτρέπει την αποθήκευση εισιτηρίου 7ημερών, 30ημερών ή 365ημερών και χρηματική αξία έως 50 ευρώ.
Επιτρέπει την αποθήκευση εκπτωτικών εισιτηρίων για τους δικαιούχους εκπτώσεων.
 
Ανώνυμη κάρτα:
Επιτρέπει την αποθήκευση εισιτηρίων 7ημερών και 30ημερών κανονικής τιμής και  χρηματική αξία έως 50 ευρώ.
Δεν επιτρέπει τη φόρτωση εισιτηρίων μειωμένης τιμής.
 
Στην εκδοτήρια ΜΟΤΙΟΝ στην Λευκωσία φορτίζονται μόνο εισιτήρια ΟΣΕΛ. Για να φορτίζετε εισιτήρια για άλλη πόλη θα πρέπει να αποταθείτε στο εκδοτήριο της συγκεκριμένης πόλης.
Διευκρινίζεται ότι η επιλογή του τύπου κομίστρου ή της αποθηκευμένης χρηματικής αξίας γίνεται την ώρα της αγοράς. Δεν επιτρέπεται η μετατροπή χρηματικής αξίας σε προϊόν κομίστρου ή το αντίστροφο ή αλλαγή προϊόντος κομίστρου.
 
Η προσωποποιημένη όσο και η ανώνυμη κάρτα μπορούν να φέρουν ταυτόχρονα μέχρι 3 εισιτήρια περιόδου, από οποιαδήποτε από τις εταιρείες δημόσιων μεταφορών στη Κύπρο και Χρηματική Αξία (Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι)
Πάντα πρώτα αναγνωρίζεται το εισιτήριο περιόδου και μετά η αποθηκευμένη χρηματική αξία. Εάν το προϊόν κομίστρου δεν επαρκεί, π.χ. υπάρχει εισιτήριο ΟΣΕΛ στην κάρτα και χρηματική αξία και ο επιβάτης χρησιμοποιήσει λεωφορείο άλλης εταιρείας (Υπεραστικά κτλ), αναζητείται και επικυρώνεται η αξία του απαιτούμενου εισιτηρίου από την αποθηκευμένη χρηματική αξία.  
 
Ανάλογα με τη χρήση που κάνετε επιλέγετε από :
 1. Προσωποποιημένη κάρτα, στην οποία μπορείτε να φορτώσετε όποιον τύπο μειωμένης τιμής κομίστρου σας εξυπηρετεί, δηλαδή μηνιαία ή χρονικές κάρτες αλλά και εισιτήρια μειωμένης τιμής ή χρηματική αξία έως 50 ευρώ, από την οποία αφαιρείται η αξία ενός μειωμένου εισιτηρίου κάθε φορά που μετακινήστε.
 2. Χάρτινη Κάρτα Πολλαπλών Διαδρομών (διαθέσιμη μετά τον Ιανουάριο 2020), με την επίδειξη του δικαιολογητικού σας  των 4 διαδρομών αγοράζετε από τον οδηγό και για τις υπόλοιπες 8,10,20 και 40 από τα εκδοτήρια. Το πολλαπλό εισιτήριο δεν επαναφορτίζεται.
Όποιο προϊόν έχετε φορτώσει στην κάρτα σας (πχ κάρτα 30 ημερών) ξεκινά να ισχύει από την πρώτη φορά που θα επικυρώσετε την κάρτα σας περνώντας την στο επικυρωτικό μηχάνημα στο λεωφορείο.
Ασφαλώς όχι. Μπορείτε να επαναφορτίσετε την κάρτα σας όποτε θέλετε.
Η δεύτερη φόρτιση  θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μετά τη λήξη της πρώτης.
Μπορείτε να ζητήσετε την κατάσταση κινήσεων (statement) της κάρτας σας από τον οδηγό ή από τον λειτουργό στα εκδοτήρια, για να μπορείτε να ελέγχετε το υπόλοιπό σας, όπως και να δείτε πληροφορίες για την κάρτα σας.
Η τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική δεν αλλάζει. Η τιμολογιακή πολιτική  ισχύει ανεξάρτητα από την εγκατάσταση του νέου συστήματος, το οποίο έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τους υπάρχοντες τύπους εισιτηρίων.
Κανένα δικαίωμα μετακίνησης με μειωμένο κόμιστρο ή ελευθέρας δεν καταργείται.
Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, δυσλειτουργίας της προσωποποιημένης κάρτας σας, θα πρέπει να την δηλώσετε το συντομότερο δυνατόν σε ένα από τα κατά τόπου εκδοτήρια ΜΟΤΙΟΝ  και να ζητήσετε την αντικατάστασή της. 

Για την επανέκδοση προσωποποιημένης κάρτας θα πρέπει επίσης να προσκομίσετε :
 1. Το δελτίο πολιτικής ταυτότητας ή το διαβατήριό σας ή πιστοποιητικό γέννησης για μικρά παιδιά που δεν έχουν πολιτική ταυτότητα
 2. Θα φωτογραφηθείτε επί τόπου
 3. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αν είστε δικαιούχος μειωμένης ή δωρεάν μετακίνησης.
Ο αρμόδιος θα ακυρώσει την παλιά κάρτα σας, και θα εκδώσει την καινούργια. 

Η αντικατάσταση κάρτας, λόγω απώλειας, κλοπής, φθοράς κοστίζει €2. 

Τα υπόλοιπα προϊόντα κομίστρου ή/και η χρηματική αξία, που βρέθηκαν αποθηκευμένα στην παλιά κάρτα θα μεταφερθούν στην νέα κάρτα.
Στη ανώνυμη MOTION BUS Card δεν αποθηκεύονται τα προσωπικά στοιχεία του κατόχου. Ως εκ τούτου, αν την χάσατε, εκλάπη ή καταστράφηκε, δεν αποζημιώνεται, δεν αντικαθίσταται και είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί από τρίτους.

Για τον λόγο αυτό συνιστούμε στους χρήστες των αστικών συγκοινωνιών να προτιμούν την έκδοση της προσωποποιημένης MOTION BUS Card, ώστε να διασφαλίζουν τις αγορές τους οποιασδήποτε αξίας και να είναι. 

Επίσης υπάρχει και η επιλογή έκδοσης Εγγεγραμμένης Ανώνυμης κάρτας για την οποία απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης με τα στοιχεία του επιβάτη και σε περίπτωση που χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί μεταφέρονται στην νέα κάρτα τα υπόλοιπα προϊόντα κομίστρου ή/και η χρηματική αξία, που βρέθηκαν αποθηκευμένα στην παλιά κάρτα.
Στην Χάρτινη Έξυπνη Κάρτα Πολλαπλών Διαδρομών  δεν αποθηκεύονται προσωπικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, αν απολεσθεί, κλαπεί ή καταστραφεί, δεν αποζημιώνεται, δεν αντικαθίσταται και είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί από τρίτους.

Σκεφθείτε τον αριθμό και την συχνότητα των μετακινήσεων που κάνετε και εξετάστε αν η Προσωποποιημένη MOTION BUS CARD σας ταιριάζει.
Τυχόν χρηματική αξία (ηλεκτρονικό πορτοφόλι) και μη ενεργοποιημένο εισιτήριο που είχατε αποθηκεύσει θα τα βρείτε ως έχουν. Εάν όμως υπάρχει ενεργοποιημένο εισιτήριο, όπως ισχύει στην περίπτωσή σας, αυτό θα έχει λήξει ακριβώς 30 ημέρες μετά την πρώτη ακύρωση του εισιτηρίου. Αν δεν το είχατε ενεργοποιήσει, τότε θα το βρίσκατε και αυτό ακέραιο προς χρήση.
Τα σημεία πώλησης κάρτας Motion στην Λευκωσία είναι τα εξής:
 • Σημείο πώλησης στην οδό Παντελή Κατελάρη, 100μέτρα από την Πλατεία Σολωμού (Τηλ: 22318120)
 • Σταθμός Λεωφορείων Μακαρίου Σταδίου (Τηλ: 22351484)
 • Σταθμός Λεωφορείων Γενικού Νοσοκομείου (Τηλ: 22570061)
 • Σταθμός Αλάμπρας (Τηλ: 22522155)
 • Σταθμός Λεωφορείων Ταμασού (Τηλ: 22335115)
 • Σταθμός Τεμπριάς (Τηλ: 22465546)

Πληροφορίες για την Motion Bus Card μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.motionbuscard.org.cy
 
 

Με την εφαρμογή της MOTION BUS CARD η τιμολογιακή πολιτική δεν αλλάζει, πληροφορίες για τα κόμιστρα εισιτηρίων ΟΣΕΛ, μπορείτε να βρείτε στο http://osel.com.cy/tickets
 

Κόμιστρα Εισιτηρίων

Με την MOTION BUS CARD η τιμολογιακή πολιτική δεν αλλάζει, παραμένει ως έχει. 

Τα εισιτήρια και τα κόμιστρα τους έχουν ως ακολούθως:
 
Τύπος Εισιτηρίου Κανονικό Μαθητές - Φοιτητές - Κατόχοι Κοινωνικής Κάρτας - Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Αναπηρίας & Συνοδός - Άτομα κάτω των 18 ετών
Μονής Διαδρομής €1.50 €0,75
Ημερήσιο Απεριόριστων Διαδρομών €5 €2.50
7ημερών Πολλαπλών Διαδρομών €20 €10 
30ημερών Πολλαπλών Διαδρομών €40 €20
Μαθητικό Μηνιαίο Εισιτήριο - €10 (μόνο για Μαθητές)
Βραδινό Μονής Διαδρομής (21:00-4:00) €2.50 €1.25
Ημερήσιο Πολλαπλών για Όλες τις Επαρχίες €15 €7.50
Ετήσιο Πολλαπλών Διαδρομών €400 €200

* Στα κόμιστρα του πιο πάνω πίνακα περιλαμβάνεται και ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας. 
 
50% του κόμιστρου καταβάλλεται σε:
 • ΦΟΙΤΗΤΕΣ επιδεικνύοντας την Φοιτητική τους Ταυτότητα. Δείτε τις ταυτότητες / Πανεπιστημιακά ιδρύματα που είναι αποδεκτά για την έκπτωση 50% εδώ
 • ΜΑΘΗΤΕΣ επιδεικνύοντας Μαθητική Κάρτα ή Πολιτική Ταυτότητα.
 • ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, επιδεικνύοντας την Κοινωνική τους Κάρτα.
 • ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ, επιδεικνύοντας την έγκυρη Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας.
 • ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, μόνο στις περιπτώσεις που η Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας του ατόμου φέρει την σήμανση "Α" (Assistant).
 • ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ επιδεικνύοντας Πολιτική Ταυτότητα. 
Δεν καταβάλλεται κόμιστρο για:
 • Παιδιά κάτω των 6 ετών.
 • ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, επιδεικνύοντας Στρατιωτική Ταυτότητα.
 • ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ, επιδεικνύοντας Στρατιωτική Ταυτότητα.
 • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας που εκπληρώνουν Ενναλλακτική Θητεία έναντι της στρατιωτικής τους υποχρέωσης με την ένδειξη της βεβαίωσης από τον φορέα στον οποίο υπηρετούν 
 • ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, επιδεικνύοντας κάρτα Δικαιούχου Επιδόματος Χαμηλοσυνταξιούχου

Πιο αναλυτικά:

Εισιτήριο Μονής Διαδρομής
Iσχύει για μια διαδρομή εντός της επαρχίας Λευκωσίας και εκδίδεται από τον οδηγό στο λεωφορείο. 

Ημερήσιο Εισιτήριο Πολλαπλών Διαδρομών
Iσχύει για την επαρχία Λευκωσία για την ημερομηνία η οποία θα αναγράφεται από  τον οδηγός και για απεριόριστες διαδρομές από την ώρα αγοράς του μέχρι και τις 04:00 της επόμενης ημέρας από την ημερομηνία αγοράς του. 

7ημερών Εισιτήριο Πολλαπλών Διαδρομών
Iσχύει για απεριόριστο αριθμό διαδρομών, εντός της επαρχίας Λευκωσίας από την ώρα πρώτης ακύρωσης του εισιτηρίου με την MOTION BUS CARD μέχρι και την έβδομη συνεχόμενη ημέρα από την ημερομηνία πρώτης ακύρωσης του. 

30ημερών Εισιτήριο Πολλαπλών Διαδρομών
Iσχύει για απεριόριστο αριθμό διαδρομών εντός της επαρχίας Λευκωσίας από την ώρα πρώτης ακύρωσης του εισιτηρίου με την MOTION BUS CARD μέχρι και την τριαντακοστή συνεχόμενη ημέρα από την ημερομηνία πρώτης ακύρωσης του. 

Βραδινό Μονής Διαδρομής.
Ισχύει για μια δριαδρομή εντός της επαρχίας Λευκωσίας από τις 21:00 μέχρι τις 04:00 της επόμενης ημέρας (Νυχτερινές Διαδρομές) και εκδίδεται από τον οδηγό στο λεωφορείο. 

Ημερήσιο Εισιτήριο Πολλαπλών Διαδρομών - όλες τις επαρχίες
Iσχύει για όλες τις επαρχίες και τις διαστικές διαδρομές για την ημερομηνία αγοράς του από τον οδηγό.

Ετήσιο Πολλαπλών Διαδρομών 
Ισχύει για απεριόριστο αριθμό διαδρομών εντός της επαρχίας Λευκωσίας, από την ώρα πρώτης ακύρωσης του εισιτηρίου με την MOTION BUS CARD μέχρι και την 365η συνεχόμενη ημέρα από την ημερομηνία πρώτης ακύρωσης του. 
 
* Όλα τα εισιτήρια θα πρέπει να φυλάσσονται μέχρι τέλους της διαδρομής για έλεγχο.
   Στα κόμιστρα περιλαμβάνεται και η μεταφορά αποσκευών του επιβάτη.

Το κόμιστρο για να διακινηθείτε μεταξύ των πόλεων Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Παραλιμνίου και Πάφου καθώς επίσης και εντός των πόλεων έχει ως εξής:
Διαδρομές   Μονής Διαδρομής   Ημερήσιο        Εφταήμερο    Μηνιαίο    Ετήσιο 
Όλες οι διαδρομές       €15   €75   €225   €2250

Μαθητικά Εισιτήρια - Κόμιστρα Σχολικών Λεωφορείων

Για τους μαθητές ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ κάτι με την εφαρμογή της MOTION BUS CARD. Προς το παρόν στάδιο και μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως, οι μαθητές θα συνεχίζουν να αγοράζουν το Χάρτινο Μαθητικό Εισιτήριο των €10 από τον οδηγό.  
 
Επιλογές για τις μαθητικές διαδρομές:
 
 1. Αγορά του ειδικού μηνιαίου εισιτηρίου των €10.
  Ισχύει για τους μαθητές Δημόσιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Μέσης Εκπαίδευσης για τις Ειδικές Μαθητικές Διαδρομές και Τακτικές Διαδρομές (Αστικές, Βοηθητικές και Νυχτερινές). Για τους μαθητές Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Μέσης Εκπαίδευσης ισχύει για τις Τακτικές Διαδρομές (Αστικές, Βοηθητικές και Νυχτερινές). 
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις αστικές και σχολικές διαδρομές οι μαθητές υποχρεούνται να επιδεικνύουν Μαθητική Ταυτότητα για αγορά και χρησιμοποίηση της Μαθητικής Μηνιαίας Κάρτας των 10 ΕΥΡΩ
   
 2. Αγορά εισιτηρίου που χρησιμοποιείται γενικά & στις τακτικές γραμμές ΟΣΕΛ.
  Ισχύει για τις τακτικές αλλά και τις σχολικές μαθητικές διαδρομές και τα ΚΙΕ.
  Για τους μαθητές, οι τιμές των εισιτηρίων αυτών είναι οι πιο κάτω: 
Είδος Εισιτηρίου: Μονής Διαδρομής Ημερήσιο  Εφταήμερο Ετήσιο
Κόμιστρο: €0,75 €2,50 €10 €200


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Μαθητική Ταυτότητα του τρέχον έτους ισχύει, για αγορά εισιτηρίου με έκπτωση 50% και για αγορά της €10 μαθητικής κάρτας, και για τους καλοκαιρινούς μήνες όπως επίσης και κατά τις πρώτες εβδομάδες της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, μέχρι να εκδοθούν και να δοθούν στους μαθητές νέες ταυτότητες. Μαθητές μικρότερων τάξεων της Γ΄ Λυκείου, μπορούν να προμηθεύονται το Μαθητικό Εισιτήριο και το καλοκαίρι. Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου δεν δικαιούνται να προμηθεύονται το μαθητικό εισιτήριο των €10 μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς (Ιούνιος), αλλά δικαιούνται έκπτωση 50% στις τιμές των κομίστρων με την παρουσίαση της πολιτικής τους ταυτότητας, εφόσον δεν έχουν ξεπεράσει τα 18 έτη. 
Μέχρι την ηλικία των 12 ετών δεν χρειάζεται η παρουσίαση στον οδηγό οποιουδήποτε δικαιολογητικού, καθώς η φυσική παρουσία του παιδιού πιστοποιεί ότι ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία 
 
**Διαδρομές που εξυπηρετούν μαθητές Προδημοτικής και Δημοτικής Δημόσιας Εκπαίδευσης δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση στις Σχολικές Διαδρομές και σε περιπτώσεις όπου εξυπηρετούνται με Αστική Διαδρομή επειδή δεν υπάρχει ειδική μαθητική διαδρομή για το σχολείο τους, οι μαθητές αυτοί δικαιούνται επίσης δωρεάν μεταφορά κατά τις σχολικές ώρες 6:00π.μ. - 8:00π.μ. και 12:30μ.μ. - 17:00μ.μ. 
logo
 Λεωφ. Λυκαβητού 93
      2401 Έγκωμη
      Λευκωσία
  (+357) 22 468088